CONSULTATIONS & COACHING

WAAR KAN SHAKIRA JOU BIJ HELPEN?

Shakira Consulting helpt jou graag bij de volgende stukken.

PERSOONLIJK

Wilt u persoonlijke aspecten ontwikkelen of wilt u uw persoonlijke situatie veranderen? Shakira coacht u in de juiste richting en zal alle mogelijkheden bekijken en bespreken wat er voor nodig is om de persoon te worden die u graag wilt zijn. 

RELATIES

Heeft u vragen op relatie vlak? Huwelijkskwesties, familiekwesties, vriendschappelijke relaties, etc. Wilt u graag uw situatie begrijpen of wilt graag uw situatie verbeteren? Shakira coacht u om inzichten te verkrijgen in uw situatie.

ENERGETISCH

Heb je vragen op energetisch vlak? Zoals; over energie, religie, spiritualiteit, culturele kwesties of je wilt graag weten wat jouw droom betekent?  

DOELGERICHT

Wilt u specifieke doelen behalen en wilt u graag weten hoe u deze kunt behalen? Shakira helpt u graag om uw huidige situatie om te zetten naar uw gewenste situatie. 

ZAKELIJK

Op zakelijk en financieel vlak kunnen er meerdere situaties ontstaan waarin u vast kan lopen. Shakira helpt de situatie te analyseren, de oorzaak te vinden en begeleidt u tijdens uw proces van verbetering.

Shakira Consulting helpt u op weg om het beste uit uw zelf te halen!

Iedereen komt op een punt in het leven waarin u situaties anders wilt aanpakken. U wilt nieuwe doelen bereiken of een nieuwe basis opstellen. Vaak weet men niet hoe je in de juiste richting moeten varen. Shakira Consulting kan u begeleiden in dit proces en u helpen om in de juiste richting te zeilen!

Wat is Intuitive Consulting

Intuïtieve Consulting

Intuïtieve Consultations is het analyseren van situaties door een zeer sterke intuïtie. Uw situatie wordt gedetailleerd geanalyseerd en de oorzaak van uw situatie wordt duidelijk.

Wat betekent het voor jou?

Soms is het moeilijk om te achterhalen waarom u in een situatie vastloopt en wat de oorzaak hiervan is. Shakira helpt de situatie te analyseren en inzichten te geven.

Hoe weet ik als intuïtieve consulting bij me past?

Intuïtieve Consulting is voor iedereen die tegen bepaalde punten in het leven aanloopt. Hierbij is het belangrijk om tijdens het gesprek goed aan te geven wat u verwacht en waar u graag ontwikkeling in wilt zien. Het is niet altijd eenvoudig om delen van uw situatie te verwoorden, omdat vaak de oorzaak van de obstakels niet zichtbaar is. Door een goed gesprek wordt de situatie helder en zo kunt u beslissen als het goed aansluit op uw wensen. 

Intuitive Consulting

Door middel van intuïtieve consulting worden de onderliggende obstakels van uw situatie gedetailleerd geanalyseerd. 

Wat kan ik verwachten?

U kunt verwachten dat de oorzaak van uw situatie duidelijk wordt.

Waar helpt het me bij?

Het zal u helpen om helderheid in uw situatie te krijgen. Het helpt u om obstakels te overwinnen en situaties te verbeteren.

Waar kan Shakira je bij helpen?

Shakira helpt u om uw situatie beter te begrijpen, zodat u inzichten kunt verkrijgen om hierin verder te ontwikkelen.

Algemene Voorwaarden

Privacy Policy

Instagram
Twitter
Visit Us
Follow Me
Follow by Email